Spotlight op meer standhouders in Vaassen

Na weer een aantal groepsaankondigingen richten we het spotlight op een aantal aanwezige stands van het Middeleeuws Festijn Cannenburch op 4 & 5 mei!
Ans worst
Hey daar, welkom bij Ans Worst waar we jou meenemen op een smaakavontuur vol heerlijke Nederlandse droge worst en ambachtelijke Franse fuet. Liever geen vlees? Dan hebben we overheerlijke kazen met verschillende kruiden en smaken. We houden van lekker eten, en we willen niets liever dan jou laten meegenieten van onze passie voor smaak en ambacht. Bij Ans Worst zijn we geen doorsnee winkel. We zijn jouw culinaire reisgenoot, hier om jou te laten genieten van de lekkerste smaken. Dus, waar wacht je nog op?
The Fudge Factory
Hey hallo, Welkom bij The Fudge Factory’s online smaakexplosie! Hier vind je niet zomaar producten, maar een line-up van onweerstaanbare lekkernijen die elke zin in avontuur prikkelen. Zin in een zoete escape? Onze fudge is als een zacht feestje in je mond, perfect om die zoetekauw vibes te bevredigen. Onze stand heeft minimaal 24 smaken mee zodat er altijd wel een lekkere fudge voor je bij zit. Nog even een weetje voor jullie. Wij maken deze fudge helemaal zelf.
Jeracraft
Zoek je een uniek, persoonlijk cadeautje voor jezelf of om weg te geven?
Kom dan kijken bij JeraCraft.
Bij ons vind je handgemaakte leuke dingen om te dragen en van alles waar je blij van wordt.
Wil je een rijstkorrelsieraad met je naam of een Tomte compleet met naam en adoptiecertificaat?
Een miniatuur tuintje of gekke oorbellen?
Een bezemsleutelhanger of mini Tomte tashanger?
Dat en nog veel meer wordt door ons JeraCraft team met liefde en geduld gemaakt.
Liever zelf aan de slag?
Daarvoor hebben wij een ruim assortiment bedels, veters, kettingen en dreadkralen om je helemaal mee uit te kunnen leven.
Lyme Style
Kruiden kunnen je helpen! Iedere plant heeft zijn eigen werkzame stoffen, die je goed kunt inzetten bij verschillende klachten. Bij lyme style kan je medicinale kruiden kopen, die al in de Middeleeuwen gebruikt werden. En je kunt natuurlijk producten kopen waarin deze zijn verwerkt. Zoals kruidenthee├źn, kruidenstempels, fire cider, smudge sticks, geurzakjes etc.
Ik verzamel, droog, snij en vermeng alles zelf, dus 100% natuurlijk en zo zuiver mogelijk geoogst en verwerkt. De prijzen zijn schappelijk, omdat ik graag wil dat je gelooft in wat de natuur je mag brengen. En met kleine prijzen kan je het eerst eens proberen.
Aan de kraam is er meestal zeer weinig tijd om echt persoonlijke adviezen te geven. Maar pak gerust mijn visitekaartje en neem contact met me op. Dan kan ik altijd even met je meedenken!
Magic Witchin
Welkom bij de kraam van Magic Witchin waarin de veelzijdige paganistische handelswaar een goede reflectie is van de magische aard van maakster Argante of Avalon. Bij Magic Witchin vind je tassen, portemonnees, journals, altaarborden, spiegeltjes en kaarten van eigen ontwerp. Verder een scala aan zelf ontworpen en gebrande magische items, sprays, wieroken, een magisch beschermende kinderlijn en nog veel meer. Argante heeft twee werkboeken geschreven speciaal voor mensen die graag met de Rauhnachten of Jaarfeesten willen gaan werken. Nieuw is “The Cauldron, Broom and Witch’s Hat” verjaardagskalender en in de herfst van 2024 zal er ook een agenda en jaarkalender van Magic Witchin verschijnen. Argante draait de festivals met haar dochter Rosalie en samen kijken zij er weer naar uit om je te ontmoeten.