Nieuwe toevoegingen op de markt!

Vandaag kondigen we weer een aantal standhouders op de markt van het Middeleeuws Festijn Cannenburch te Vaassen op 4 & 5 mei aan!
 
Hornstyle
Hornstyle is een bedrijf die zich bezighoudt met het maken van unieke woonaccessoires. Naast deze unieke handgemaakte producten kunt u ook terecht bij ons voor bijv. hoorns, vachten en andere aanverwante natuurlijke artikelen.
Wat is de boodschap achter de producten van Hornstyle, mindful living:
Mindfulness betekent het bewust aandacht geven aan het moment, het nu.
Dit begint al bij Hornstyle tijdens het creëren van onze producten.
Vaak zijn we alleen maar bezig met denken en piekeren over de toekomst of over het verleden. Hierdoor missen we het leven in het heden, en vliegen we gevoelloos op de automatische piloot. Dit levert vaak problemen op voor zowel je geest en je lichaam.
We hopen u dan ook een stukje bewustwording mee te geven met onze producten, en dat u kunt genieten en geconfronteerd wordt met het nu moment in uw leefomgeving.
Hannie’s Hakhoning
Hakhoning is een middeleeuws product bestaande uit honing en kruiden. Hannie’s hakhonig maakt deze traditionele lekkernij op ambachtelijke wijze zelf. Naast hakhoning verkoopt ze ook kaarsen van bijenwas, mede en honig van de imker. Hannie’s hakkhoning zal dit jaar met haar kraam staan op Middeleeuws Festijn Cannenburch.
 
Janouk-Illustrations
Janouk (zij/haar) is een illustrator van 24 jaar. Na de kunstopleiding van Academie Minerva te Groningen is ze voor zichzelf begonnen. Ze verkoopt prints, ansichtkaarten, buttons en zines, etc. Het genre is fantasy, sci-fi en horror.
Blacksmith Martin
Een leergierige gepassioneerde hobby smid die zichzelf 10 jaar geleden geleerd heeft op een oude bbq te smeden. Ondertussen gaat heeft hij een volwaardige mobiele smederij waar hij thuis en op evenementen de mooiste dingen op maakt. Het is niet alleen wapentuig zoals messen en bijlen, maar ook kandelaars, bieropeners, drie-poten met of zonder grill, en sieraden zoals armbanden en hangers. Martin houd van lol maken, de interactie met zijn publiek en zijn motto is: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik kan het vast wel.
Malau Crafts and Skins
Een prachtige samenkomst van de uit de hand gelopen hobby’s van Martin als hobby-smid (Blacksmith Martin) en mijzelf (Laura) als hobby-leerbewerker. Sinds 2021 verkopen we ons eigen handgemaakte smeedwerk zoals messen en bijlen, maar ook kandelaars, bieropeners, drie-poten met of zonder grill, en sieraden zoals armbanden en hangers. Onze eigen handgemaakte lederwaren zoals: mes-schedes, sleutelhangers, armbanden, bracers/ armbeschermers, beursjes en tasjes ontbreken ook zeker niet in onze kraam of verkoop-tent.
Naast onze eigengemaakte producten verkopen wij ook een prachtige collectie gelooide
schapenvachten van diverse rassen o.a. Heidscnúcke, Ijslander, Zweedse, Melerade,
Spielzau en natuurlijk de heerlijk warme en dikke Hollanders. Ondertussen hebben we ook regelmatig aanverwante wollen artikelen in de verkoop zoals: sloffen, wanten, kussens, dierenmandjes en fiets-zadelhoesjes.