Markt met een knipoog in Vaassen

We hebben al diverse levende geschiedenisgroepen aangekondigd. Maar is ook een markt te bezoeken op het Middeleeuws Festijn Cannenburch. Struin vooral rond op deze historische markt met een fantasy knipoogje 😉

Hieronder maken we de eerste handelaren bekend!

Blue Faris

Klein, wisselend en een uniek assortiment in Middeleeuws, Fantasy, Spirituele en Alto producten, dit is Blue Faris. Al vanaf kinds af aan ben ik gek op geschiedenis en mythes. Vol bewondering luister ik dan naar de verhalen van het ridderlijk leven met een vleugje Fantasy erbij. Ik waan mij dan even in de wereld waar ik het meest van hou, ridders, draken, unicorns, elven en andere magische plekken, het is mijn THUIS. Bij Blue Faris kun je terrecht voor al je  schrijfwaren, kledij, sieraden en accessoires o.a in deze thema’s

Dragonhearts

Goblin Forge en Chubby Cheeks Creations

Bij Miek van Chubby Cheeks Creations kan je zelfgemaakte creaties vinden geïnspireerd op sprookjes, fantasy en de natuur. Je kan bijvoorbeeld bij haar terecht voor een illustratie voor aan de muur, boekenleggers, stickers, magische paddenstoel kettingen met kristal, haarspelden, slijmerige vriendjes en paddenstoelstolpen. Elk werk is uniek en met liefde gemaakt. In de kraam bij Chubby Cheeks Creations kan je ook Goblin Forge vinden. Thomas van Goblin Forge verkoopt handgesmede artikelen die hij maakt in de smidse achter zijn huis. Hij maakt bijvoorbeeld toffe hangers voor kettingen, s haken, tent haringen, vuurslagen, mantelspeden en nog veel meer. Ook heeft hij diverse handgesmede sieraden van koper en zilver meegenomen. Opzoek naar iets specifieks? In overleg is er veel mogelijk!

Pasal Himal

Pasal Himal is te vinden op markten en festivals. In onze gezellige kraam ervaar je de typische Nepalese sfeer en kun je snuffelen tussen kleding, sieraden en andere koopwaar.

De Pauw pracht en praal

Tot eind 2019 hebben we met veel passie en plezier 28 jaar lang in en aan onze bijzondere winkel in Breda gewerkt. Sinds kort hebben we de draad weer opgepakt en presenteren we de prachtige kleding, sieraden en hoofdtooien, die we nog hadden opgeslagen en de afgelopen jaren zijn blijven maken in onze sfeervolle stand op festivals. De zelf ontworpen en gemaakte hoofdtooien springen daarbij het meest in het oog maar ook de kleurrijke danskleding en zelfgemaakte kostuums , de (tribal) sieraden , wandkleden en kussensloopjes dragen bij aan de pracht en praal. Applicaties, tassen en tica’s maken het plaatje compleet. We hopen dan ook veel mensen te verwelkomen die meer kleur en fantasie in hun leven willen brengen.