Category: Hernen

15-04: Middeleeuws Festijn Hernen doorgeschoven naar 2022

Helaas hebben we net de beslissing moeten maken ook de 2021 editie van het Middeleeuws Festijn Hernen te annuleren en verplaatsen naar volgend jaar. Niet getreurd, noteer 27 en 28 augustus 2022 maar alvast in de agenda!

Veldslag om Hernen

Tijdens het Middeleeuws Festijn Hernen op 12 en 13 oktober is er een heuse Middeleeuwse veldslag te zien! Aanschouw ridders, boogschutters, kanonniers en ander gespuis in de strijd. Wel staan de strijders na afloop op en mogen de kinderen het tegen hen opnemen in een heuse kinderveldslag!

Leukste middeleeuwse joculator van Nederland terug op Hernen!

Ook dit jaar keert Neerlandse leukste Middeleeuwse joculator terug naar het Middeleeuws Festijn Hernen “Alderhandt” is een reiziger in tijd en ruimte. Meestal in de Middeleeuwen vermaakt hij jong en oud met grappen en grollen tijdens het jongleren of andere circuskunsten. Werkend vanuit zijn kleine kampement zet hij het publiek graag op het verkeerde been, …

Continue reading

Prachtige Middeleeuwse Klanken op Hernen

Prachtige Middeleeuwse klanken op het Middeleeuws Festijn Hernen met De Soete Inval! De Soete Inval maakt sinds december 2016 middeleeuwse muziek op festivals, markten, feesten en andere evenementen. Zowel in Nederland als in het buitenland. Op deze pagina leest u meer over onze bandleden en de instrumenten die wij gebruiken. We spelen op verschillende instrumenten, …

Continue reading

Voorverkoop Hernen

Het Middeleeuws Festijn Hernen bezoeken met korting? Dat kan! Aarzel niet te lang en pak die korting in de voorverkoop!  Klik hier voor meer informatie!