Geen honger en dorst op de Cannenburch

 
Hongerig en/of dorstig rondlopen op het Middeleeuws Festijn Cannenburch  hoeft echt niet!
Er zijn diverse horeca gelegenheden te bezoeken tijdens dit ridderfestijn!
 
Dolle Gans van Medieval Catering
In de middeleeuwse tavernekraam kan men een verkoelend Pimpelaer biertje komen drinken of genieten van glas mede, een middeleeuwse specialiteit, een heerlijke honingwijn. Ook frisdrank, verse koffie, thee en andere dranken worden door onze waarden en waardinnen geschonken. Door zijn knusse uitstraling vindt een ieder makkelijk zijn weg naar de taverne voor een lekker drankje of simpelweg een babbeltje met de waard en waardin.
The Frying Dutchman van Medieval Catering
De woeste zeemanskraam The Frying Dutchman staat bekent om zijn heerlijke knapperige piratenpatat en lekkerste ambachtelijke hamburgers. Voor de vegetarische en groenteliefhebbers worden er de hele dag verse champignons gebakken en gekruid met rozemarijn. Kom eens poolshoogte nemen om te zien wat er nog meer op de kaart staat.
Soete Broodjes
Boven een gezellig houtskools vuur draaien de hele dag heerlijke soete broodjes, ze worden gerold door een laagje suiker die boven het vuur langzaam karamelliseert. Wanneer ze warm van de barbecue komen voegt de bakker nog heerlijke smaken aan toe. Dit is een snack die je niet wil missen!
Viking Voer – Andhrímnir
Bij deze woeste vikingen kan je terecht voor een ambachtelijk gerookt broodje zalm. Boven het houtvuur hangen niet alleen hele zalmzijdes maar ook een heerlijke stoofpotje. Het is niet alleen heerlijk om te eten maar ook een prachtig om deze vikingen aan het werk te zien!
Marskramers Amsterdam
Dit jaar lopen de Marskramers van Amsterdam niet alleen over het terrein met heerlijke krakelingen, naturel of met kaas, maar hebben ze ook een vaste plek. Hier bakken ze vers heerlijke hotdogs zowel van vlees als vegetarisch. Vraag ze eens naar de appelbrezel, dit is onze favoriet!
Bij Maarten in ’t Koetshuis
Welkom Bij Maarten in ’t Koetshuis!
Sinds 1 maart 2020 zijn wij de trotse eigenaar van de sleutel van het prachtige restaurant ‘t Koetshuis in Vaassen. In dit klassieke, nostalgische gebouw runnen wij een horecazaak. Je bent bij ons welkom voor een heerlijk kopje koffie, lunch, high tea en diner.
Het restaurant ligt naast het prachtige kasteel Cannenburch, omringd door prachtige bossen. Een heerlijke en unieke plek waar wij je graag gastvrij ontvangen.