Eerste namen markt Middeleeuws Festijn Cannenburch bekend!

Naast al die ridderkampementen is er een fikse markt dit jaar te bezoeken op het Middeleeuws Festijn Cannenburch op 4 & 5 mei. Het een historische fantasy markt met voor ieder wat wils! Hierbij kondigen we de eerste namen aan!
 
Alfas Leder Werken
“Bij ons ambachtelijke bedrijf, dat gespecialiseerd is in het bewerken van leer, heten wij u van harte welkom. Ons team is volledig toegewijd aan het creëren van unieke en hoogwaardige lederen producten, die met grote zorg en aandacht voor detail met de hand worden vervaardigd. Sinds 2012 zijn wij actief in de industrie en hebben wij ons vakmanschap door de jaren heen verfijnd om ervoor te zorgen dat elk item dat wij produceren een meesterwerk is. Onze passie voor het bewerken van leer heeft ons ertoe gebracht om ons bedrijf uit te breiden en onze producten sinds 2015 te verkopen op middeleeuwse en fantasy-markten. In 2020 hebben wij besloten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen door een webwinkel te openen, waar u een breed scala aan producten uit onze collectie kunt vinden. Bovendien bieden wij aanpassingsmogelijkheden, waarmee u uw eigen afbeeldingen, teksten en verfkleuren kunt kiezen om uw item echt uniek te maken.”
Blue Faris
“Klein, wisselend en een uniek assortiment in Middeleeuws, Fantasy, Spirituele en Alto producten, dit is Blue Faris.
Al vanaf kinds af aan ben ik gek op geschiedenis en mythes. Vol bewondering luister ik dan naar de verhalen van het ridderlijk leven met een vleugje Fantasy erbij. Ik waan mij dan even in de wereld waar ik het meest van hou, ridders, draken, unicorns, elven en andere magische plekken, het is mijn THUIS. Bij Blue Faris kun je terecht voor al je schrijfwaren, kledij, sieraden en accessoires o.a in deze thema’s.”
 
BoredCreator
“Van leren buideltjes tot wollen mantels, bij BoredCreator kun je terecht voor je cosplay, LARP en re-enactment benodigdheden. Opzoek naar iets specifieks? Ik maak ook spullen op maat. In mijn kraam zul je voornamelijk historisch geïnspireerde fantasy artikelen vinden. En alles wordt gewoon bij mij thuis gemaakt.
Kom gezellig langs voor een praatje en laat je betoveren!”
 
Het Freubelvrouwtje
“Een stand in fournituren en accessoires voor evenementen.
Zoals kant, band, knopen, eigen gemaakte creaties
Gericht op het maken van aanvulling eigen kostuums.”
 
Uitgeverij Syndikaat
“Bij ons kunt u terecht voor historische strips en advies over historische stripprojecten.
Speciaal voor dit evenement hebben wij een selectie van onze historische strips meegenomen, zoals De Bergenvaarders (14e eeuw, Hanze Deventer), Meander (over de geschiedenis van Rheden), Folchard, over de Vikinginvasies in Zeeland en Friesland en onze nieuwe Romeinenstrip die zich in Nederland langs de limes afspeelt. Natuurlijk nemen we nog veel meer mee, dus kom langs voor een album of een tekening of al uw vragen over onze historische stripprojecten.
Vanaf dit jaar zijn wij geheel in stijl met onze Viking Marktkraam.”