Eerste handelaren Hernen bekend!

Natuurlijk is er weer een diverse markt aanwezig op het Middeleeuws Festijn Hernen op 27 en 28 augustus. Voor ieder wat wils! Hierbij kondigen we de eerste namen aan!
 
A.M.Z
A.M.Z. (Ambachtelijke Messen Zutphen) maakt ambachtelijke messen die voornamelijk bestaan uit gerecycled materiaal. Hierdoor krijgen gebruikte sloop messing, zaagladen en duurzaam leer en hout een tweede leven. Om jouw mes origineel te maken gebruiken wij verschillende smeed, slijp, schuur en verftechnieken. Daarnaast zorgt het handgemaakte foedraal ervoor dat jij het mes veilig kunt meenemen en opbergen. De messen worden in verschillende soorten verkocht in alle afmetingen. Kom een keer langs bij de diverse middeleeuws festijnen in Nederland en bekijk de messen van dichtbij – Wie weet vind jij het ambachtelijk mes waar jij naar op zoek bent!
Blue Faris
Klein, wisselend en een uniek assortiment in Middeleeuws, Fantasy, Spirituele en Gothic producten, dit is Blue Faris.
Al vanaf kinds af aan ben ik gek op geschiedenis en mythes. Vol bewondering luister ik dan naar de verhalen van het ridderlijk leven met een vleugje Fantasy erbij. Ik waan mij dan even in de wereld waar ik het meest van hou, ridders, draken, unicorns, elven en andere magische plekken, het is mijn THUIS.
Magic Witchin
Magic Witchin maakt allerhande magische items, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en magische doeleinden. Het assortiment bestaat uit huisgebrouwen wieroken en florida water, hand gebrande altaarstukken, reisaltaren, kaartenstandaards, spell bottles en heksenbellen. Tevens kun je bij Magic Witchin terecht voor tarotkaarten, heksenboeken, wierookbranders, keteltjes, magische dagboeken en natuurlijk een praatje met de heks.
Argante of Avalon is de auteur van het Rauhnachten werkboek – een reis door jezelf in 12 nachten. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de heksen kalender( gezinsplanner) voor 2023, het jaarfeesten werkboek en een prachtig kaarten deck.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Zwaardenkoning
De Zwaardenkoning is al jaren een bekend gezicht op de festivals en beurzen met een zeer uitgebreid assortiment van wapens voor re-enactment, bushcraft en voor de sier. Van zakmessen tot zwaarden, de Zwaardenkoning heeft het!
Naast de verkoop van de wapens geven ze op het festival gratis zwaardvechtlessen voor de bezoekers en ook organiseren ze ook kinderveldslagen.
AlfasLederWerken
Altijd al een echt leren, op maat gemaakt product willen hebben voor een betaalbare prijs? AlfasLederWerken verkoopt tasjes, riemen, coin-zakjes, veldfleshouders, korsetten en nog veel meer, van echt leer!
Dit wordt allemaal met de hand gemaakt en bewerkt, dus het is ook mogelijk om iets op maat te laten maken. Een andere opdruk, kleur of bevestiging, alles is mogelijk.
Daarnaast worden er ook zelfgemaakte en ingekochte sieraden verkocht. Wilt u aanpassingen aan de sieraden dan kan dat ter plekke worden geregeld terwijl u wacht. Kom eens langs en kijk naar de producten en zie wat er mogelijk is om het naar eigen smaak te laten maken!