Terug naar Hernen

Markt

Een overzicht van de aanwezige handelaren op het Middeleeuws Festijn in 2019. De lijst van 2021 volgt!


Over the Moon Fashion

Handgemaakte en unieke kleding voor vrouwen en meisjes. Elk kledingstuk is anders en heerlijk te dragen door het rekbare materiaal. Jassen, harembroeken, rokken en jurken, allen in een soort van fantasy-style en prima te combineren met elkaar. Ook kun je bij hun terecht voor de Katwise jassen en vesten.

En zit je maat er niet tussen, geen probleem, Joanna maakt alles op bestelling in jouw maat en favoriete kleuren, van XS tot XXL.


Alfas Lederwerken

Altijd al een echt leren, op maat gemaakt product willen hebben voor een betaalbare prijs? AlfasLederWerken verkoopt tasjes, riemen, coin-zakjes, veldfleshouders, korsetten en nog veel meer, van echt leer!
Dit wordt allemaal met de hand gemaakt en bewerkt, dus het is ook mogelijk om iets op maat te laten maken. Een andere opdruk, kleur of bevestiging, alles is mogelijk.
Daarnaast worden er ook zelfgemaakte en ingekochte sieraden verkocht. Wilt u aanpassingen aan de sieraden dan kan dat ter plekke worden geregeld terwijl u wacht. Kom eens langs en kijk naar de producten en zie wat er mogelijk is om het naar eigen smaak te laten maken!


Ans Worst

Ans Worst is een jong bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van Droge Hollandse en Franse worsten. Hun worsten worden ambachtelijk gemaakt, volgens oud recept: de Hollandse Worsten door een bedrijf wat al zestig jaar bestaat en de Franse worst wordt geleverd door de vierde generatie van een familiebedrijf.

Ze hebben Ouderwetse Drentse worsten in vijf smaken, ringen met smaken als kruidnagel en ‘fries’, maar ook ‘Italiano’, ‘Gyros’ en ‘Chorizo’ zijn hardlopers. Daarnaast verkopen ze ook de Rotterdammertjes, lekker bij een biertje of een glas wijn.

De Franse hardere worsten worden met de hand gemaakt en door onze eigen import voor een nette prijs verkocht. Een ruime keuze van 15 tot soms wel 23 soorten. Kortom een assortiment van totaal rond de 40 soorten om uw favoriet uit te kiezen.

Ans Worst heef u graag welkom in hun kraam waar u altijd wat stukjes worst mag proberen.


De Zwaardenkoning

Zwaardenkoning is al jaren te vinden op evenementen en vinden het als team zijnde leuk om hun in de jaren opgedane ervaringen te delen met hun klanten. Bij interesse in bijvoorbeeld een zakmes, mes of heus zwaard zal de Zwaardenkoning ook zo veel mogelijk informatie geven. Het volledige assortiment bestaat uit sier, moderne en antieke wapens van top kwaliteit en ook verschillende reenactment artikelen.

Ook biedt de Zwaardenkoning (gratis) zwaardvechtlessen aan! 


The Fudge Man

Met een breed assortiment aan verschillende smaken fudge, heeft “The Fudge Man” voor een ieder wat wils! 


Klatovsti Poutnici

“Klatovsti Poutnici” bestaat uit Misa Hemalova en Ronald Boelhouwer en ze verkopen lekkere, Tsjechische mede op verschillende evenementen. Tevens verkopen ze natuurlijke garens, houten klompen, warme wollen sokken en wollen dekens op hun kraam. Hun assortiment zal steeds worden uitgebreid op het moment dat ze op hun tochten door de Tsjechische republiek op iets interessants stuiten. Op de klompen na, die oer Hollands zijn, worden al onze producten door hunzelf aangeschaft in Tsjechië.


Kappen Nou! 

Volledig in kostuum, maar geen idee wat je met jouw haar aan moet? Altijd al mooie vlechten gewild, maar raken jouw vingers telkens verstrengeld? Kappen nou! Kom gezellig langs voor een mooi kapsel met een historisch tintje. We kunnen vlechten, draaien, opsteken en nog meer kunsten. Alle haarkunst in stijl en sfeer van historie en alle tijden.


Living History Shop

Wij verkopen allerlei producten die gebruikt kunnen worden bij levende geschiedenis of outdoor bezigheden. Op middeleeuws festijn Hernen zullen wij van alles bij ons hebben wat je kan gebruiken om te koken op een kampvuurtje.
Heb je nog een vuurschaal, driepoot, rooster of kampvuur-pan nodig? Kom gerust even bij ons langs!


 

AMZ

Bepstyle

Skjærene

Quaackenburg

Beefjerkykopen.nl

Nenya O’Reilly