Terug naar Hernen

Catering

Tijdens het Middeleeuws Festijn Hernen op 27 en 28 augustus zijn er diverse kramen aanwezig om trek en dorst te vermijden!
Zo staat Medieval Catering er met de volgende kramen:
 
-Taverne De Dolle Gans
Heb je dorst? In de taverne De Dolle Gans staan de barvrouwen en mannen de hele dag voor jou klaar om je van een heerlijk drankje te voorzien. Drink je het liefst een koud Pimpelaar pilsje? Bij deze kraam komt het gewoon uit de tap! Ook voor een historisch honingwijntje kan je hier terecht!
– The Frying Dutchman
Kom aan boord van onze woeste zeemanskraam The Frying Dutchman. Hier voorziet onze bemanning uw gasten in de lekkerste hamburgers van het hele terrein of een heerlijk portie knapperige wedges. Het assortiment wordt aangepast aan de verschillende evenementen, waardoor op Cranenburgh Events ook nog genoten kan worden van onze kruidig gebakken champignons en onze hamburgers op Castlefest en Keltfest gemaakt worden van mals biologisch rundvlees. Dus kom eens poolshoogte nemen bij het leukste schip aan wal!
 
En last but not least Kürtõskalács Hilversum
 
Ook dit jaar is Kürtõskalács weer van de partij. Hun heerlijke schoorsteenbroden worden vers bereid boven een vuurtje van houtskolen. De geur die daar vanaf komt zal je van heinde en verre naar hun kraam trekken.
Eet jij het liefst jou schoorsteenbrood met kaneel of toch liever met Hannie’s hakhoning? Je kan kiezen uit maar liefst zeven verschillende smaken!