Terug naar Doetinchem

Catering

Medieval Catering

Taverne de Dolle Gans
In onze middeleeuwse taverne kan men een verkoelend glaasje fris komen drinken. Ook koffie, thee en andere dranken worden door onze waarden en waardinnen geschonken. Door zijn knusse uitstraling vindt een ieder makkelijk zijn weg naar de taverne voor een lekker drankje of simpelweg een babbeltje met de waard en waardin.


The Frying Dutchman
Kom aan boord van onze woeste zeemanskraam The Frying Dutchman. Hier voorziet onze bemanning uw gasten in de lekkerste hamburgers van het hele terrein, een heerlijk portie knapperige piratenpatat, sappige kippenpootjes of heerlijke champignons.
Dus kom eens poolshoogte nemen bij het leukste schip aan wal!


Kurtoskalacs

Kurtoscalacs is een zoete snack gemaakt van brooddeeg. Het deeg wordt voor uw ogen gekneed en tijdens het wachten kunt u mee kijken hoe deze lekkerij bereidt boven een houtskool BBQ. Hij is verkrijgbaar in diverse smaken, kom een kijkje nemen bij de kraam voor het gehele assortiment. 


Marskramers van Amsterdam

Over het terrein rondlopend kunt u de Marskramers van Amsterdam vinden. Zoek ze op voor een heerlijke krakeling, naturel of met kaas. Bent u meer een zoetekauw, dan raden we de appelberliner aan!