Terug naar Cannenburch

Markt

Tijdens het Middeleeuws Festijn is er ook vanalles te krijgen op de gethematiseerde markt! Hier alvast een voorproefje van de handelaren die er zoal te vinden zijn. 

 

Uitgeverij Syndikaat

Wij geven strips uit van Nederlands en Vlaams talent. Speciaal voor het middeleeuws festijn hebben wij een selectie van onze historische strips meegenomen, zoals De Bergenvaarders (14e eeuw, Hanze Deventer), Tijl, Meander (over de geschiedenis van Rheden) en Folchard, over de Vikinginvasies in Zeeland en Friesland.
Op zaterdag signeert Johan Neefjes, de tekenaar van Folchard. Natuurlijk nemen we nog veel meer mee, dus kom langs voor een album of een tekening.

Website


De Steen Oase

“Mijn bedrijf de Steen Oase is ontstaan uit een hobby. Ik ben ondertussen al 30 jaar bezig met stenen.
Na jaren lang zoeken ben ik aan geweldige informatie gekomen. Door deze kennis is mijn interesse in stenen alleen maar groter geworden en hoop hier ook veel mensen mee te mogen helpen en te inspireren.
Naast de edelstenen en mineralen kun je bij ons ook terecht voor wierook en etherische olie met al hun toebehoren”

Website


Klatovsti Poutnici

“Klatovsti Poutnici” bestaat uit Misa Hemalova en Ronald Boelhouwer en ze verkopen lekkere, Tsjechische mede op verschillende evenementen. Tevens verkopen ze natuurlijke garens, houten klompen, warme wollen sokken en wollen dekens op hun kraam. Hun assortiment zal steeds worden uitgebreid op het moment dat ze op hun tochten door de Tsjechische republiek op iets interessants stuiten. Op de klompen na, die oer Hollands zijn, worden al onze producten door hunzelf aangeschaft in Tsjechië.

Website


Artemis Fantasy

Bij Artemis Fantasy verkopen wij zelfgemaakte historische en fantasy kostuums. Ook maken wij verschillende accessoires om je outfit helemaal compleet te maken. Wil je zelf je kostuum maken? Dan hebben wij veel verschillende materialen om zelf je creativiteit tot zijn recht te laten komen. Kortom; kom langs!

Website


Magical Enchantment

Magical Enchantment is ooit begonnen met het maken van elfenvleugels voor haarzelf en vervolgens is dit uitgegroeid tot een mooie hobby! Naast elfen en drakenvleugels is er een divers aanbod aan handgemaakte fantasie liefhebberijen zoals lampjes, elfenoren, kaarsen; kortom, voor ieder wat wils! Ook is het mogelijk ter plekke een bestelling te plaatsen. Kom gezellig langs!

Website


Magic Witchin

Magic Witchin maakt allerhande magische items, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en magische doeleinden. Het assortiment bestaat uit huisgebrouwen wieroken en florida water, hand gebrande altaarstukken, reisaltaren, kaartenstandaards, spell bottles en heksenbellen. Tevens kun je bij Magic Witchin terecht voor tarotkaarten, heksenboeken, wierook branders, keteltjes, magische dagboeken en natuurlijk een praatje met de heks.
Argante of Avalon is de auteur van het Rauhnachten werkboek – een reis door jezelf in 12 nachten. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de heksen kalender( gezinsplanner) voor 2023, het jaarfeesten werkboek en een prachtig kaarten deck. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Website


Pagan Ways

Pagan Ways heeft exclusieve Keltische, middeleeuwse en fantasy kleding naar eigen ontwerp en uit eigen atelier.

Website


Wonderdelen

Verwondering staat centraal bij mijn atelier en verwonderwinkel. Naast eigen gemaakte ‘upcycling-art’ verkoop ik verschillende andere zaken: prachtige bouwpakketten om zelf een werkend mechaniek te maken van hout (Ugears). Ook vind je diverse fantasy gerelateerde artikelen op de kraam: T-shirts en andere kleding, bekers, beeldjes en sieraden. Kortom: een wondere wereld je in te begeven!

Website


Dromeleijn

Er was eens…is onze grootste inspiratie bij Dromeleijn.
Daar brengen we creativiteit en fantasie met veel plezier tot leven voor en in het groot en klein!
Zoals bijzondere Magische Deurtjes, handgemaakte Miniaturen, Sprokkelhout taferelen en wonderlijke sfeerlichten… maar ook persoonlijk op maat gemaakte ontwerpen.
We nemen en brengen je met onze ontwerpen graag even mee naar een andere wereld vol sfeer in onze stand.  Zo hebben we een speciale collectie met unieke handgemaakte Items bij ons: Er was eens geschenken met een verhaal.. leuke DIY pakketten voor thuis, kleine miniaturen en decoratie om van te genieten zowel binnen als buiten!  Natuurlijk zijn de Wensstenen als souvenir er ook weer voor de liefhebbers.
We kijken met veel plezier weer uit naar een persoonlijke ontmoeting!
Het Dromeleijn Team

Website


Earthfield Creations

Welkom bij Earthfield Creations, passie voor sieraden van natuurlijke materialen.  Ik werk met glas, steen, natuursteen, hout, bot, schelp, leer en diverse metalen. Unieke sieraden in diverse stijlen.


Overige standhouders

A.M.Z.
Mead Me
Zwaardenkoning
Kolderieke Malien
Hannie’s Hakhoning
Marjolijns Werkplaats
Syrhona Crystals
Erwin Antiquariaat
Hollow Moon Art
Sweet and Crazy
Magical Enchantment
PineAldeFantasyCraft
’t Speldenhuis
Celtic World
Marmelady
Vlindervrij
Mead, meat & me
Speelbol