Middeleeuwse Markt

Eleoflora

Op Middeleeuws Festijn Ommen zal Eleoflora haar natuurlijke kruidenproducten aan u aanbieden!

Bij Eleoflora vind u een rijk aanbod aan kruidenproducten zoals kruiden en specerijen, kruidenthee, kruidenolie, kruidenzalf en kruidentinctuur. Verzorgingsproducten als kruidenzeep, badzout, lippenbalsem en baardolie, maar ook wierook, smudges en toebehoren. Ook kunt u informatie krijgen over de verschillende workshops en activiteiten die Eleoflora biedt om zelf aan de slag te gaan met kruiden en er meer over te leren. Kom kennis maken met de veelzijdige wereld van kruiden.

Meer informatie:
Website: www.eleoflora.nl
Facebookpagina: https://www.facebook.com/Eleoflora/


Kolderieke Maliën

Kolderieke Maliën gebruikt de techniek van de middeleeuwse maliënkolders om prachtige sieraden van gekleurd aluminium te maken. Eigenares Janine Moltzer gebruikt het liefst felle kleuren en haar sieraden kun je dan ook letterlijk in alle kleuren van de regenboog krijgen. Naast de gebruikelijke kettingen, oorbellen en armbanden, maakt ze ook hand- en voetsieraden, ringen, sleutelhangers en haarclips. Ook aan de mannen wordt gedacht: stoere armbanden van o.a. brons, al dan niet gecombineerd met leer en ook voor kinderen zijn er leuke sieraden te koop. Bovendien kan alles ter plekke op maat gemaakt worden of veranderd worden en is een bepaald sieraad niet in de kleur die jij wilt? Dan kan dat natuurlijk op bestelling gemaakt worden.

Facebook


Atelier Mirain
“Mirain” is een klein atelier met Keltische en middeleeuwse borduurpatronen, gestart in 2015. De patronen worden gestikt op vlaggen, banieren, vaandels en historische kleding, zoals wapenrokken en Vikingkleding. Ook staan ze op allerlei gebruiksvoorwerpen te koop op hun kraam: mobieltasjes, sleutelhangers, gastenboekjes, kleedjes, placemats en opbergdozen voor tissues, kaarten, en nog veel meer.

Het is ook mogelijk om op bestelling een zelfontworpen patroon te laten borduren op een kledingstuk of tas, maar ook grotere voorwerpen zoals vaandels, banieren en vlaggen.

Atelier Mirain zal haar waren laten zien op Middeleeuws Festijn Ommen.

Facebook


OvertheMoon Fashion 

Handgemaakte en unieke kleding voor vrouwen en meisjes. Elk kledingstuk is anders en heerlijk te dragen door het rekbare materiaal. Jassen, harembroeken, rokken en jurken, allen in een soort van fantasy-style en prima te combineren met elkaar. Ook kun je bij hun terecht voor de Katwise jassen en vesten.

En zit je maat er niet tussen, geen probleem, Joanna maakt alles op bestelling in jouw maat en favoriete kleuren, van XS tot XXL.

Facebook


Syrhona Crystals

“Syrhona Crystals” is ontstaan vanuit een hobby. We doen dit met hart en ziel en vinden het heerlijk om te doen en genieten van alle mooie stenen die naar prachtige mensen mogen gaan. Het idee dat we daar dan ook mensen mee kunnen helpen is voor ons een mooie bonus.

Facebook


Ans Worst

“Syrhona Crystals” is ontstaan vanuit een hobby. We doen dit met hart en ziel en vinden het heerlijk om te doen en genieten van alle mooie stenen die naar prachtige mensen mogen gaan. Het idee dat we daar dan ook mensen mee kunnen helpen is voor ons een mooie bonus.

Facebook


Quaackenburgh/Energetix

Energetix presenteert zijn wellness-producten.

De magneten van Energetix, bijna magisch zoals de steen der wijzen, worden gepresenteerd door een heuse druïde/alchemist en een heks. Eenieder, die hen bezoekt zal kennis maken met de bijzondere krachten, die van de magneten uitgaan. Voel, ervaar en laat je betoveren door de kracht van de magneten van ENERGETIX.


Hannie’s Hakhoning

Hakhoning is een middeleeuws product bestaande uit honing en kruiden. Hannie’s hakhonig maakt deze traditionele lekkernij op ambachtelijke wijze zelf. Naast hakhoning verkoopt ze ook kaarsen van bijenwas, mede en honig van de imker. Hannie’s hakkhoning zal dit jaar met haar kraam staan op Middeleeuws Festijn Ommen.

Facebook


Tassenboetiek Trukado

Bij Tassenboetiek Trukado vind je altijd een bijzondere tas in diverse stijlen en gemaakt van diverse materialen.
Onze collecties zijn breed, uniek en wisselen regelmatig. Prijzen die wij hanteren zijn zeer klantvriendelijk waarbij de kwaliteit-prijs verhouding van onze producten hoog is. Onze doelgroep is breed en heeft geen leeftijdgrenzen.

Wij verkopen Tassen en Accessoires in de volgende genres:
• Fantasy en Vintage
• Gothic en Steampunk
• Leer en Design
• Merchandise: Comics, Games, Movies

Sommige exemplaren zijn echt uniek en worden in zeer beperkte aantallen gemaakt. Onze klanten waarderen het heel erg. Het geeft ons heel veel positieve energie zodat wij altijd op zoek zijn naar iets nieuws en aparts en wij blijven onze klanten verrassen. Een goede service en persoonlijk contact met onze klanten staan voor ons centraal. Daarom nemen wij regelmatig deel aan beurzen en evenementen zowel in Nederland als er buiten

Facebook


Klatovsti Poutnici

“Klatovsti Poutnici” bestaat uit Misa Hemalova en Ronald Boelhouwer en ze verkopen lekkere, Tsjechische mede op verschillende evenementen. Tevens verkopen ze natuurlijke garens, houten klompen, warme wollen sokken en wollen dekens op hun kraam. Hun assortiment zal steeds worden uitgebreid op het moment dat ze op hun tochten door de Tsjechische republiek op iets interessants stuiten. Op de klompen na, die oer Hollands zijn, worden al onze producten door hunzelf aangeschaft in Tsjechië.

Facebook


Dragons Den Zwolle

‘Fantastisize your Life’ is de slogan van Dragons Den Zwolle. Op markten, in de huiskamerwinkel en de webshop probeert DragonsDen een wereld te creëren die de fantasie prikkelen. Mooi en zinnenprikkelend, via de wereld van elfen uit elk seizoen, maar ook duister en spannend, met schedels en draken. Tot slot omvat DragonsDen ook nog het Wonderdelenatelier, waar steampunk sieraden en ornamenten gemaakt worden.

Facebook