Terug naar Doetinchem

Markt

Overthemoon Fashion
Handgemaakte en unieke kleding voor vrouwen en meisjes. Elk kledingstuk is anders en heerlijk te dragen door het rekbare materiaal. Jassen, harembroeken, rokken en jurken, allen in een soort van fantasy-style en prima te combineren met elkaar. Ook kun je bij hun terecht voor de Katwise jassen en vesten.

En zit je maat er niet tussen, geen probleem, Joanna maakt alles op bestelling in jouw maat en favoriete kleuren, van XS tot XXL.


Ans worst
Ans Worst is een jong bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van Droge Hollandse en Franse worsten. Hun worsten worden ambachtelijk gemaakt, volgens oud recept: de Hollandse Worsten door een bedrijf wat al zestig jaar bestaat en de Franse worst wordt geleverd door de vierde generatie van een familiebedrijf.

Ze hebben Ouderwetse Drentse worsten in vijf smaken, ringen met smaken als kruidnagel en ‘fries’, maar ook ‘Italiano’, ‘Gyros’ en ‘Chorizo’ zijn hardlopers. Daarnaast verkopen ze ook de Rotterdammertjes, lekker bij een biertje of een glas wijn.

De Franse hardere worsten worden met de hand gemaakt en door onze eigen import voor een nette prijs verkocht. Een ruime keuze van 15 tot soms wel 23 soorten. Kortom een assortiment van totaal rond de 40 soorten om uw favoriet uit te kiezen.

Ans Worst heef u graag welkom in hun kraam waar u altijd wat stukjes worst mag proberen.


Kolderieke Malien
Kolderieke Maliën gebruikt de techniek van de middeleeuwse maliënkolders om prachtige sieraden van gekleurd aluminium te maken. Eigenares Janine Moltzer gebruikt het liefst felle kleuren en haar sieraden kun je dan ook letterlijk in alle kleuren van de regenboog krijgen. Naast de gebruikelijke kettingen, oorbellen en armbanden, maakt ze ook hand- en voetsieraden, ringen, sleutelhangers en haarclips. Ook aan de mannen wordt gedacht: stoere armbanden van o.a. brons, al dan niet gecombineerd met leer en ook voor kinderen zijn er leuke sieraden te koop. Bovendien kan alles ter plekke op maat gemaakt worden of veranderd worden en is een bepaald sieraad niet in de kleur die jij wilt? Dan kan dat natuurlijk op bestelling gemaakt worden.


Zwaardenkoning
Zwaardenkoning is al jaren te vinden op evenementen en vinden het als team zijnde leuk om hun in de jaren opgedane ervaringen te delen met hun klanten. Bij interesse in bijvoorbeeld een zakmes, mes of heus zwaard zal de Zwaardenkoning ook zo veel mogelijk informatie geven. Het volledige assortiment bestaat uit sier, moderne en antieke wapens van top kwaliteit en ook verschillende reenactment artikelen. Dit jaar hebben ze er wat extra’s bij.
Ze gaan namelijk meerdere malen per dag zwaardvecht lessen geven! Hierover volgt binnenkort meer.


Heathen Mead
Ook geen zin om een lange festivaldag met flessen te moeten sjouwen? Wij ook niet, dus namen we het heft in eigen handen! Via onze website kun je het hele jaar door mede, bier en cider bestellen uit ons uitgebreid assortiment en het gewoon aan huis laten afleveren! Naast onze webshop zijn wij ook regelmatig op diverse evenementen te vinden. Hier kunnen we nieuwe klanten ons aanbod laten leren kennen door uitleg en uiteraard door te laten proeven. Ook vaste klanten zijn welkom om nieuwe smaken te komen uitproberen. Tenslotte hebben we ook nog diverse honingproducten in ons assortiment, gewoon omdat honing een fantastisch product is. Denk hierbij aan honingkoek, honingsnoep en pure geselecteerde soorten rauwe honing. Nieuwsgierig? Kom dan vooral even langs onze kraam op Middeleeuws Festijn Doetinchem!