Terug naar Cannenburch

Markt

Tijdens het Middeleeuws Festijn is er ook een leuke markt op het voorplein van het kasteel. Hierbij een overzicht wat er zoal te vinden zal zijn! 

Noot: Dit is de markt zoals die gedeeltelijk aangekondigd was in 2020, de informatie voor 2021 volgt!

Uitgeverij Syndikaat

Uitgeverij Syndikaat geeft stripboeken uit van Nederlands en Vlaams talent. We hebben humoristische strips, historische strips en humoristische historische strips.

Naast stripalbums hebben wij een aantal historische projecten lopen die alles te maken hebben met strips. Recentelijk hebben wij de opdracht gegeven voor een humoristische strip met een hoofdrol voor de Hanzestad Deventer. De strip speelt zich af in 1370 en biedt een kijkje in het dagelijks leven van die tijd.
Ook waren wij betrokken bij het stripalbum voor De Ridders van Gelre en loopt er nu een project over de geschiedenis van de gemeente Rheden. Wil je meer weten over al onze projecten, kijk dan op
www.brinkpoort.nl.


De Steen Oase

“Mijn bedrijf de Steen Oase is ontstaan uit een hobby. Ik ben ondertussen al 30 jaar bezig met stenen.
Na jaren lang zoeken ben ik aan geweldige informatie gekomen. Door deze kennis is mijn interesse in stenen alleen maar groter geworden en hoop hier ook veel mensen mee te mogen helpen en te inspireren.
Naast de edelstenen en mineralen kun je bij ons ook terecht voor wierook en etherische olie met al hun toebehoren”


Ans Worst

Ans Worst is een jong bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van Droge Hollandse en Franse worsten. Hun worsten worden ambachtelijk gemaakt, volgens oud recept: de Hollandse Worsten door een bedrijf wat al zestig jaar bestaat en de Franse worst wordt geleverd door de vierde generatie van een familiebedrijf.

Ze hebben Ouderwetse Drentse worsten in vijf smaken, ringen met smaken als kruidnagel en ‘fries’, maar ook ‘Italiano’, ‘Gyros’ en ‘Chorizo’ zijn hardlopers. Daarnaast verkopen ze ook de Rotterdammertjes, lekker bij een biertje of een glas wijn.

De Franse hardere worsten worden met de hand gemaakt en door onze eigen import voor een nette prijs verkocht. Een ruime keuze van 15 tot soms wel 23 soorten. Kortom een assortiment van totaal rond de 40 soorten om uw favoriet uit te kiezen.

Ans Worst heet u graag welkom in hun kraam waar u altijd wat stukjes worst mag proberen.


Klatovsti Poutnici

“Klatovsti Poutnici” bestaat uit Misa Hemalova en Ronald Boelhouwer en ze verkopen lekkere, Tsjechische mede op verschillende evenementen. Tevens verkopen ze natuurlijke garens, houten klompen, warme wollen sokken en wollen dekens op hun kraam. Hun assortiment zal steeds worden uitgebreid op het moment dat ze op hun tochten door de Tsjechische republiek op iets interessants stuiten. Op de klompen na, die oer Hollands zijn, worden al onze producten door hunzelf aangeschaft in Tsjechië.

Bekijk ook hun website: www.klatovsti-poutnici.com


Living History Shop

“Wij verkopen allerlei producten die gebruikt kunnen worden bij levende geschiedenis of outdoor bezigheden. Op het Middeleeuws Festijn Cannenburch zullen wij van alles bij ons hebben wat je kan gebruiken om te koken op een kampvuurtje. 
Heb je nog een vuurschaal, driepoot, rooster of kampvuur-pan nodig? Kom gerust even bij ons langs!”


Meer volgt binnenkort!