Activiteiten

2018 editie

Boogschieten

Boogschieten is “Hot” en het lijkt wel of iedereen het doet.
In de bioscoop, op televisie, tijdens een vakantie of ………. Ook u heeft vast al eens iemand met een pijl en boog zien schieten en toen misschien gedacht:
“dat ziet er niet zo moeilijk uit, dat kan ik ook” of “dat zou ik ook wel eens willen proberen” 
Het Team Haagse Schutters is een groep ervaren boogschutters en gediplomeerde trainers, die het leuk vinden om iedereen de gelegenheid te geven op een vooral relaxte en ontspannen manier te laten kennismaken met de originele vorm van het handboogschieten.Handboogschieten zoals dat al eeuwen wordt gedaan.
Boogschieten is een sport voor iedereen. Man, vrouw, kind, jong of oud, iedereen kan bij ons eens ervaren hoe het aanvoelt om zelf met een handboog te schieten.

Bent u de nieuwe Robin Hood? Kom het proberen, wie weet hoe goed u bent?
We hebben voor iedereen een passende handboog beschikbaar. Man, vrouw, kind, rechts- of linkshandig en ongeacht je leeftijd, iedereen kan het bij ons eens proberen.

 

Het Rariteitenkabinet

Stap binnen in een wereld vol wonderlijke uitvindingen en zee wezens. Tijdens Middeleeuws festijn Cannenburch kun je aanschuiven bij een van de nieuwe workshops, waarin je kennis maakt met de wondere wereld van Kapitein Nemo en zijn metgezellen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw eigen wapenschild maken, waarmee je jezelf kunt beschermen tegen alle gevaartes die je tegen kunt komen tijdens de reis. Of misschien doe je wel mee aan een van de expedities die Sandy Butchers klaar heeft staan voor jou: opzoek naar magische schelpen! Kijk snel op de website welke workshops er voor jou bijzitten en schrijf je direct in!

Duur van de workshops: +/- 45 min.
Kosten: v.a. €5,- per deelnemer.
Maximaal aantal deelnemers per workshops: 10.
Minimum leeftijd: 6 jaar.

Meer informatie:
Website: www.rariteiten-kabinet.nl