Eten en drinken

Dit waren de deelnemers in 2018, binnenkort komen hier de deelnemers van 2019!

998470_1155497737817836_4401687917091814152_n

Medieval Catering kunt u tegen komen op verschillende grote en kleine evenementen door het hele land.  Wij maken voor u onder andere een heerlijk koud biertje of een portie warme wedges.  Dit doen wij vanuit onze handgemaakte verkoopkramen, die allemaal voorzien zijn van een eigen thema. 

De kramen die u op dit evenement tegen zult komen zijn de Dolle Gans en de Frying Dutchman. 

The Frying Dutchman

De Frying Dutchman bakt niet alleen de lekkerste hamburgers van het hele festival, maar heeft ook heerlijke wedges. Het assortiment van de Frying Dutchman kan worden aangepast aan per evenement, zo kunt u op  de verschillende  Cranenburgh Events een heerlijke portie gebakken champignon met een roomsaus en stevig gekruide kipkluifjes  verwachten.

Taverne De Dolle Gans

Onze bar heeft de naam Taverne de Dolle Gans, hier kunnen wij u voorzien van diverse koude frisdranken, biologische wijnen, ons eigen biertje de Pimpelaer en de middeleeuwse specialiteit Mede. Een volle zoete honingwijn, die wij niet alleen in zijn klassieke vorm verkopen maar ook in de frisse kersenvariant.

Keltfest 2015 zaterdag 033

Kurtoskalacs Hilversum Nederland
Hier kunt u een heerlijke Roemeense delicatesse ontdekken. Kürtőskalács is een op houtskool gegaard zoet deegproduct die bestrooid kan worden met diverse toppings. Het wordt op ambachtelijke manier bereidt dus zeker de moeite om even een kijkje te gaan nemen.

English Prince Pie
De basis van deze heerlijke pie’s bestaat uit een ecologisch deeg gevuld met AA-kwaliteit vlees, vis of vegetarisch met verse kruiden. Alle pie’s zijn gemaakt met streekprodukten van de Veluwe. Dit betekent ook dat er is geproduceerd zonder smaak- of conserveringsmiddelen.