30-04: Catering op Cannenburch

Bezoekers van het Middeleeuws Festijn Cannenburch op 6 en 7 mei hoeven zeker niet op een lege maag rond te lopen! Er is van alles te eten en te drinken op het terrein! Een greep uit het aanbod:
 
-Medieval Catering-
Dolle Gans
In onze middeleeuwse tavernekraam kan men een verkoelend Pimpelaer biertje komen drinken of genieten van glas mede, een middeleeuwse specialiteit van wijn en honing. Ook frisdrank, koffie, thee en andere dranken worden door onze waarden en waardinnen geschonken.
Frying Dutchman
Kom aan boord van onze woeste zeemanskraam The Frying Dutchman. Hier voorziet onze bemanning uw gasten in de lekkerste hamburgers van het hele terrein of een heerlijk portie knapperige wedges. Dus kom eens poolshoogte nemen bij het leukste schip aan wal!
 
-Marskramers Amsterdam-
De Marskramers zullen over het festivalterrein rondlopen en verkopen heerlijke brezels. Deze Duitse specialiteit waarmee ze erg bekend zijn op diverse middeleeuwse evenementen. De brezels worden elke dag vers voor u afgebakken.
 
-Kurtoskalacs Hilversum Nederland-
Hier kunt u een heerlijke Roemeense delicatesse ontdekken. Kürtőskalács is een op houtskool gegaard zoet deegproduct die bestrooid kan worden met diverse toppings. Het wordt op ambachtelijke manier bereidt dus zeker de moeite om even een kijkje te gaan nemen.
 
-English Prince Pie-
De basis van deze heerlijke pie’s bestaat uit een ecologisch deeg gevuld met AA-kwaliteit vlees, vis of vegetarisch met verse kruiden. Alle pie’s zijn gemaakt met streekprodukten van de Veluwe. Dit betekent ook dat er is geproduceerd zonder smaak- of conserveringsmiddelen.
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *